Изтегли Adobe Flash player
Температура -
Дървени джакузита за градината

Тествано устройство

LP154W01Дисплей за лаптоп HP Pavilion dv2000LCD матрица LP154W01 (TL)(D1)

Матрицата е за дисплей на лаптоп HP Pavilion dv2000, произведена през 2007 година, свалена е от работеща машина, поради повреда на дъното. Подсветката на матрицата е с 1 CCFL лампа и моделът е LP154W01 (TL)(D1), дължината на диагонала е 15,4 инча. Разрешаващата способност е 1280 x 800 точки, типът на матрицата е WXGA CRYSTAL TFT Active Matrix laptop LCD screen. В комплекта е включен 30 изводен лентов кабел за връзка към лаптопа.

Цена 50 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Unipac UB141X01-2 Unipac 14.1 in. (1024 x 768) XGA TFT Active Matrix laptop LCD screenLCD матрица UB141X01

Матрицата за дисплей на лаптоп е свалена от работеща машина, поради повреда на дъното. Производителят на матрицата е Unipac моделът е UB141X01-2, дължината на диагонала е 14,1 инча. Разрешаващата способност е 1024 x 768 точки, типът на матрицата е XGA TFT Active Matrix laptop LCD screen.

Цена 28 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

LCD панел за HPLCD матрица LP141WX3

Матрицата за дисплей LP141WX3 (TL) (P2) е свалена от HP Pavilion машина, поради повреда на дъното.

Цена 64 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Samsung LTN154X3-L06-AG - Samsung 15.4 in. (1280 x 800) WXGA TFT Active Matrix laptop LCD screenLCD матрица LTN154X3 – L06

Цветна активна матрица тип TFT произведена от Samsung модел LTN154X3. Разрешаващата способност е 1280 х 800 точки, типът на матрицата е WXGA. Тази оригинална матрица е свалена от лаптоп Toshiba Satellite A200-244 поради повреда на дъното на лаптопа, но е тествана на друг и работи перфектно.

Цена 125 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Инвертор за дисплей на Toshiba

Инверторът е от лаптоп Toshiba Satellite. Предназначен да захранва CCFL лампата за подсветка на матрицата. В комплекта влиза единствено пластмасовата полупрозрачна изолация.  Не е окомплектован с кабели. Проверен е и работи отлично. На платката не са добавяни други функции и няма компоненти за други устройства.

Цена 12 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Инвертор за лаптоп HP Pavilion dv2000Инвертор за дисплей на HP Pavilion

Инверторът е от лаптоп HP Pavilion dv2000. Предназначен да захранва CCFL лампата за подсветка на матрицата. В комплекта влиза единствено пластмасовата полупрозрачна изолация. Не е окомплектован с кабели. Проверен е и работи отлично. Управлява се яркостта на подсветката на дисплея. На платката не са добавяни други функции и няма компоненти за други устройства.

Цена 11 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Инвертор за CCFL на LCD екранИнвертор за дисплей на HP Pavilion

Инверторът е от лаптоп HP Pavilion dv2130ae. Предназначен да захранва CCFL лампата за подсветка на матрицата. В комплекта влиза единствено пластмасовата полупрозрачна изолация. Не е окомплектован с кабели. Проверен е и работи отлично. Управлява се яркостта на подсветката на дисплея. На платката не са добавяни други функции и няма компоненти за други устройства.

Цена 12 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Инвертор за CCFL на LCD екранИнвертор за дисплей на Acer Aspire 5315

Инверторът е от лаптоп Acer Aspire 5315. Предназначен да захранва CCFL лампата за подсветка на матрицата. В комплекта влиза единствено пластмасовата полупрозрачна изолация. Не е окомплектован с кабели. Проверен е и работи отлично. Управлява се яркостта на подсветката на дисплея. На платката не са добавяни други функции и няма компоненти за други устройства.

Цена 12 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Инвертор за LCD TFT матрица.Инвертор за дисплей

Инвертор за LCD дисплей и микрофон. Предназначен да захранва CCFL лампата за подсветка на матрицата. Размерите са му 133х13 мм. Окомплектован с кабели захранаване и микрофонен ширмован кабел с двуизводен куплунг. На платката няма елементи на нискочестотен усилвател за микрофона. Има на лицевата страна 5 светодиода за индикация. Проверен е и работи отлично.

Цена 12 лева

Текстов разделител

Горен капак за дисплей на HP Pavilion dv2000Горен капак на лаптоп HP Pavilion dv2000Тествано устройство

Капакът е от лаптоп HP Pavilion dv2000. Напълно изправен, без механични повреди и счупвания. Има изведени антенни пакети за безжичната Wi-Fi мрежа. Комплектацията включва: капак,  антени с техните ВЧ кабели и куплунзи и 2 микрофона. Няма нарушени отверствия за закрепване на матрицата. Всички канали за прокарване на опроводяването са здрави.

Цена 2 лева

Текстов разделител

Горен капак за Acer Aspire 5315Горен капак на лаптоп Acer Aspire 5315Тествано устройство

Капакът е от лаптоп Acer Aspire 5315. Напълно изправен, без механични повреди и счупвания. Има изведени антенни пакети за безжичната Wi-Fi мрежа и вграден микрофон. Комплектацията включва: капак, 2 антени с техните ВЧ кабели и куплунзи, микрофон и здрави панти. Няма нарушени отверствия за закрепване на матрицата. Всички канали за прокарване на опроводяването са здрави.

Цена 3 лева

Текстов разделител

Панти за монитор на лаптопПанти за горен капакТествано устройство

Пантите са изправни, без счупвания и пукнатини. Пантите са с неясен произход и единствено по формата може да се прецени нуждата от тях. Изработени са от желязо. Изправни, без счупвания и пукнатини. Пантите са с неясен произход и единствено по формата може да се прецени нуждата от тях. Изработени са от желязо.

Цена 5 лева

Текстов разделител
bob: 0889 421 968
Skype: atanas_ko
e-mail: atanas_ko@yahoo.com

Възможно е изображенията на продуктите да нямат пълно съответствие с предлаганите.
Нося отговорност единствено за декларираните параметри и описания.

Tyxo брояч Valid XHTML 1.0 Transitional