Изтегли Adobe Flash player
Температура -
Дървени джакузита за градината

Най-чистата мивка без химикалиНай-чистата мивка без химикали

. . . Има безкрайно лесен начин да съхраним чистотата и блясъка на порцелана в банята без вредни химикали и химически препарати.
. . . Къде е тайната? Естествено в разбирането на нещата. Върху порцелана обикновено се отлага варовикът, който се съдържа във водата. Наслоеното отлагане създава възможност за задържане на други мръсотии и затова в един момент кристално белия порцелан заприличва на мръсна пачавра.
. . . Процедурата е супер проста! Целта е да се премахне водата, която ще остави след себе си варовика. Настанявате задълго една стара кърпа до мивката. Всеки ден след като всички вкъщи си вземат тоалета в банята попийте с тази кърпа капките вода останали върху порцелана. Процедурата ще ви отнеме не повече от 10 секунди! В замяна на това ще имате винаги блестящ и чист порцелан в банята. И не забравяйте да благодарите на кърпата…
. . . Проблемът с дезинфекцията е търговски трик, според мен. Помислете сами – кой си ближе мивката, където се мие, че да му се налага да я дезинфекцира! А и стъкленото покритие на порцелана никога не е била подходяща среда за развитие на микрофлора, та да се налага то да бъде дезинфекцирано.

Tyxo брояч Valid XHTML 1.0 Transitional