Изтегли Adobe Flash player
Температура -
Дървени джакузита за градината

Нашата България

Предсказания на Слава Севрюкова

Предстои отцепване по мирен път на част от югоизточната ни граница към съседна Турция. Предсказание, изглеждащо абсурдно за нашето съвремие.

— Не мислете, че земята по коята стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът.
— Ще се изстръгне? Какво говориш?! … Коя част?
— Югоизточната.
Повечето прогнози трябва мъдро да се тълкуват. Тази е ясна и еднозначна. Своеобразна алармена система. Слава сякаш ни подсказва, че бъдещето не е абсолютно предначертано. Бихме могли да избегнем катастрофата. Ако пък предначертаното не се състои, то не значи, че то не е вярно, а че сме си взели поука от задаващото се и сме успели да го избегнем.
Пророчествата са с характер на предупреждение — да направим така, че предсказаното зло, ако е възможно да не се реализира. Уви, тендециите потвърждават една от най-мрачните прозрения на Слава Севрюкова. Купуват се български земи в онези територии. Масово се строят там джамии. Създава се културно, религиозно, манталитетно различие на населението именно там. И това става тихо и мирно в свободна и независима България.

Болезненото отцепване на българска територия според прорицателката „… ще протече във време, когато границите между държавите напълно са се размили. Докато Европа ни гледа с почуда, сърбите първи ще ни протегнат ръка. Едва когато се отцепи наша територия ще започне дългоочаквания излаз от десетилетна криза.“ Нима обществото ни е в такъв дълбок крах, че той да бъде разрешим с цената на жертвоприношение? И то какво! Тогаз опорочените държавни мъже ще бъдат изхвърлени в тъмните ъгълчета на историята. Мнозина от силните на деня ще платят с лихви греховете си. От тоз момент нататък властниците ще станат изключително внимателни и адекватни към извършващото се в страната.

Слава Севрюкова, както изглежда, прави исторически разрез на задаващите се събития. Дисекция на нещо, което още не се е състояло. Но, предстои. Строга присъда над виновниците, нарушили писани и неписани закони. Те, отчуждените от народа, тогава ще плащат с лихви за зловредството над държавата. Тогава ще разберем, че освен техните шантажи и схеми, съществува Висш справедлив план. И ще настане скърцане на зъби и гръмко покаяние. „Лошо ке стане, но ке се оправиме!“  — без да уточнява какво зло приижда, предупреждава и Ванга. Дотогава — допълва Слава Севрюкова — България ще е в болестно състояние на духа“.

Ще спрат уродливите мутации в обществото и държавата. Болезненото орязване на границите ще изиграе роля на Обединителна национална кауза. Народът ще отвърне на удара. Омерзен, но вразумен и обединен. Тогава и слепците ще съзрат имената на предателите. А участта на изменниците е …
„Като прогонени от диви ветрове ще се разпилеят разбойниците, с десетилетия грабили държавата. Ще дойдат честни люде, милеещи за нея. Ще дойде съдния ден!“
Слава Севрюкова съзира съвременен Нюрнберг за продажните управници. Ще бъде озаптена вилнеещата с десетилетия политическа чума. Виновниците за съпътстващите ни кошмари ще изпитат опаката страна на народната любов. „Понякога съдбата хвърля някои хора твърде нависоко — далновидно предупреждава българската Касандра — та като паднат, повече да ги боли. Не бойте се, ще се явят добри граждани, защото добри граждани са мислещите граждани.“

 Текстов разделител
Откъси от книгата на Христо Нанев „Прорицания – свръхфеноменът Слава Севрюкова“

 

Tyxo брояч Valid XHTML 1.0 Transitional