Изтегли Adobe Flash player
Температура -
Дървени джакузита за градината

НострадамусКакво споделя пророчицата
Слава Севрюкова за Нострадамус.

Разкодиране на метода, по който „прониква” в бъдещето Нострадамус, любим и изключително близък по дух на Слава Севрюкова прорицател.

„… Първо той внимателно се съсредоточава върху неизвестното. После горещо от душа търси помощ от Всевишния. Прекланя се пред Него. Моли за прозрение. Иска информация с имена и числа. И води праведен живот, за да я заслужи. Получи ли я, упорито с дни и нощи се труди да завоалира откроилия се пред него отрязък от пред­стоящите събития в кратко иносказателно стихо­творно послание.“

Хрониките не са съхранили най-сакралните мо­менти от живота, навиците и интимния живот на не­надминатия до днес провансалски пророк. Слава Севрюкова прониква „отвъд завесите на столетията“, за да запълни и тази информационна ниша:

„Дотолкова религиозен и целомъдрен е, че допус­ка близост до съпругата си единствено и само кога­то желае да има дете от нея. Изтънчен евреин. Най-често се носи в сиво, ви­наги спретнато одеяние.
Всяка вечер мие краката си и сменя чорапи, нещо необичайно за средновековните навици.
Перфектен в хигиената – на духа и действията, на тялото и бельото. И това във време, когато хо­рата са се къпели на два-три месеца… Особняк. Не всекиго допуска в дома си.“

Откъс от книгата на Христо Нанев „Прорицания – свръхфеноменът Слава Севрюкова“

Текстов разделител

Писателят-езотерист Xpucmo Нанев

Слава Севрюкова

Младият писател Христо Нанев е имал изключителния шанс да бъде около пророчицата за около три години, през които е натрупал богат фактологичен материал за всичко около тази необикновена жена. След 1991 година, когато пророчицата си заминава от този свят, Христо продължава да издирва живите още спомени за прорицания направени от леля Слава. А тя се опитвала да се докосне до всичко, до което нашите сетива са непосилни. Тя не е връщала никого, който е успял да се домогне с кахърите си до нея.

Tyxo брояч Valid XHTML 1.0 Transitional