Изтегли Adobe Flash player
Температура -
Дървени джакузита за градината

Вентилатор за лаптоп Toshiba Satellite A200Вентилатор за лаптопТествано устройство

Вентилаторът е свален от лаптоп Toshiba Satellite A200.В пълна изправност и почистен. Обикновено тези компоненти са най-чувствителни към замърсяване на лаптопите и се отнасят подобаващо към грижливите собственици. Ако им се обръща внимание те също си вършат работата. Ако забравите за тях рискувате най-малко повреда на дъното на лаптопа си. Необходимо е периодично преглеждане за натрупана мръсотия по перките на турбинката, една капка масло в лагерчето на оста му, ако е възможно.
Модел BSB0705HC   |   DC 5V  |  0,4 A

Цена 10 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Вентилатор за лаптоп Acer Aspire 5315Вентилатор за лаптоп

Вентилаторът е свален от лаптоп Acer Aspire 5315. Той е изправен и почистен. Обикновено тези компоненти са най-чувствителни към замърсяване на лаптопите и се отнасят подобаващо към грижливите собственици. Ако им се обръща внимание те също си вършат работата. Ако забравите за тях рискувате най-малко повреда на дъното на лаптопа си. Необходимо е периодично преглеждане за прахоляк по перките на турбинката и почистването й. Никога не забравяйте да сложите една капка масло в лагерчето на оста му, ако е възможно. А, това е много важно за него!
Модел AB7805HX-EB3 | DC 5V | 0,4 A

Цена 10 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Радиатор с вентилатор за лаптоп

Вентилаторът и радиаторът са свалени от лаптоп HP Pavilion dv2130ea. В пълна изправност и почистен. Обикновено тези компоненти са най-чувствителни към замърсяване на лаптопите и се отнасят подобаващо към грижливите собственици. Ако им се обръща внимание те също си вършат работата. Ако забравите за тях рискувате най-малко повреда на дъното на лаптопа си. Необходимо е периодично преглеждане за натрупана мръсотия по перките на турбинката, една капка масло в лагерчето на оста му, ако е възможно.     Модел KDB0505HB | DC 5V | 0,27 A
Другият важен компонент е самият радиатор. Той има активно вещество, обикновено някаква нискокипяща течност, която „разкарва“ енергията, отделена от нагряващите се елементи. И тези неща се повреждат, макар и много рядко.       60.4F624.001   A01 

Цена 20 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Радиатор за лаптоп Acer Aspire 5315Радиатор за лаптоп Acer Aspire 5315

Радиаторът е свален от лаптоп Acer Aspire 5315 . В пълна изправност и почистен. Обикновено тези компоненти са най-чувствителни към замърсяване на лаптопите и се отнасят подобаващо към грижливите собственици. Ако им се обръща внимание те също си вършат работата. Ако забравите за тях рискувате най-малко повреда на дъното на лаптопа си. Той има активно вещество, прах, който „разкарва“ енергията, отделена от нагряващите се елементи. И тези неща се повреждат, макар и много рядко. AT01K000400 | Pipe type: powder.

Цена 10 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Радиатор за лаптоп Toshiba Satellite A200Радиатор за лаптоп Toshiba Satellite A200

Радиаторът е свален от лаптоп Toshiba Satellite A200. В пълна изправност и почистен. Обикновено тези компоненти са най-чувствителни към замърсяване на лаптопите и се отнасят подобаващо към грижливите собственици. Ако им се обръща внимание те също си вършат работата. Ако забравите за тях рискувате най-малко повреда на дъното на лаптопа си. Той има активно вещество,  което „разкарва“ енергията, отделена от нагряващите се елементи. И тези неща се повреждат, макар и много рядко. AT019000200 | KAUR 0A 073H.

Цена 10 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Радиатор с вентилатор за HP Pavilion dv2000

Радиатор с вентилатор за
лаптоп HP Pavilion dv2000

Радиаторът е на лаптоп HP Pavilion dv2000. В пълна изправност и почистен. Управлението на моторчето е с 4 извода. Обикновено тези компоненти са най-чувствителни към замърсяване на лаптопите и се отнасят подобаващо към грижливите собственици. Ако им се обръща внимание те също си вършат работата. Ако забравите за тях рискувате най-малко повреда на дъното на лаптопа си. Той има 2 медни тръбички с активно вещество, което „разнася“ енергията, отделена от нагряващите се елементи. И тези неща се повреждат, макар и много рядко. Номерацията на радиатора по листата на фирмата е: HP spare 431449-001 | AB7505MF | DC 5V| 0,4 A .

Цена 20 лева

Текстов разделител
bob: 0889 421 968
Skype: atanas_ko
e-mail: atanas_ko@yahoo.com

Възможно е изображенията на продуктите да нямат пълно съответствие с предлаганите.
Нося отговорност единствено за декларираните параметри и описания.

Tyxo брояч Valid XHTML 1.0 Transitional