Изтегли Adobe Flash player
Температура -
Дървени джакузита за градината

Прераждане и еволюцияПрераждане и еволюция

Прераждане и еволюция – І и ІІ част

. . . Автор на тези книги е Христо Нанев. Това е един високо ерудиран интелигентен мъж, когото съдбата надарила с прекрасни заложби. Една от тях е възможността на този човек да ни разхожда във времето на този или онзи живот, който сме имали. Няма значение дали става въпрос за минали или бъдещи животи – всичко това ние носим заключено в нашето подсъзнание. Христо Нанев само ни помага сами да си отключим тази уж наша, а толкова непозната за нас врата и сами да разглеждаме какво има зад нея. Там задължително виждаме познати сцени, хора с които сме били заедно сега или някога, назоваваме имена, събития, световноизвестни факти. Смеем се, плачем, скърбим или се радваме отново, преживявайки събитията повторно. С лекота скачаме в кадрите на нашия живот в която си пожелаем сцена.
. . . Това, естествено, не е самоцел. Този метод за постигане на регресия (връщане в минали животи) или прогресия (разходка в бъдещи животи), разработен лично от Христо Нанев, има дълбок смисъл.

  • . . . На първо място се доказва безсмъртието на човешката душа. Колкото и да крещи църквата “ … един живот – една смърт …“, това, според мен, означава: едно тяло – една смърт. Което е логично. Само, че религията го изкривява както й е удобно, че прераждане не съществува. В своята практика авторът категорично доказва, че прераждане има.
  • . . . На второ място – с тази разходка във времето човек би могъл да си изясни донякъде целите на този си следващ живот. Може да се досети защо всеки живот има повтарящи се изпитания. Ще проумее, че разковничето е в смирението, точно такова, каквото ни го показва самият Христос. Сигурно е, че изпитанията ще се повтарят докато не ги вземем успешно! И всеки сам си решава кога.
  • . . . Трето – физиологични проблеми, странни болки на психосоматична основа се отстраняват най-лесно с помощта на регресията. Това са различни болезнени състояния, за които лекарите твърдят, че не би трябвало да има някаква причина; многото фобии, от всевъзможни неща и т.н. Те могат и биват изтривани завинаги.

. . . Авторът е събрал в тези книги един алманах от най-интересните и интригуващи случаи в неговата практика. Няма нищо неестествено в разказите на тези хора, опълчили се срещу оковите на времето. Те виждат с кого са били в предишните си животи, каква роля играят същите сродни души в сегашния им живот, безпристрастно преценяват своите действия в една или друга ситуация и т.н. Пълно е с емоции! Та нали живеем в един емоционален свят, където можем чувстваме любов, омраза!
. . . Подобни магьосници на регресията има на много места по света – Силвия Браун, Майкъл Нютън. И те пишат за същите неща. И там хората се нуждаят от решаване на такъв тип проблеми.

Tyxo брояч Valid XHTML 1.0 Transitional