Изтегли Adobe Flash player
Температура -

Моите любими книги

Моите любими книги. . . Това са онези малки нещица, които са в състояние да променят живота на всеки един от нас, който е пожелал да се докосне да това познание. И тази промяна не е закратко, като след вълнуващ роман. Тя е мощна, необратима промяна и в същото време нежна, успокояваща, плавно увличаща след себе си. Тази промяна сочи прекия път към самоусъвършенстване, към промяна на начина на живот. И няма нищо странно, че промяната прилича на влиянието на духовната мъдрост на човечеството. На подобни неща ни учат Иисус Христос, Петър Дънов, Рудолф Щайнер, Елена Блаватска, тибетската школа. Посланието на всичките ми любими книги е едно – „Обичайте се!“ Религиите го лансират, мъдреците ни го припомнят, пророците ни го внушават. Това са буквално и последните думи на Ванга! Явно е много важно. Но и твърде трудно за внаждане в нашето надменно съзнание. Проблемът е изцяло наш. Колко бързо ние ще повярваме в това. Или ще се лутаме в джунглата от материя докато си открием собствения духовен път, единствения, който ще ни отведе до нашето „у дома“.
. . . Началото за билките го поставиха книгите на Мария Требен с нейната дългогодишна практика. Силно ме впечатли първият досег до това знание. Нямате представа колко бях изумен, когато след месец безуспешни опити за лечение само за една нощ нещата ми се оправиха. Става въпрос за незарастваща рана на ръката ми. Един единствен компрес със смрадлика затвори завинаги смъдящата рана! Затова НЯМАМ право да НЕ вярвам на тази жена! За нас, обикновените хора, би трябвало да се каже, че „вода газят – жадни ходят“. И е така, понеже природата ни е предоставила всичко, за да улесним възстановяването на телата си. Но, ние в повечето случаи предпочитаме лъскавите опаковки на фармацевтичните концерни пред съмнителните бурени, за които чуваме за първи път.

Текстов разделител

Колелото на съдбата. . . Запознахме се с Елисавета Логинова и Владимир Зарев. Вече бях прочел първата й книга и всичко това ми хареса. Беше като някаква приказка всичко, за което четях от книгите й. От всяка буква на книгите й блика знание и мъдрост. Всичко ми харесва! И най-вече нашият произход от планетата Фаетон. За себе си имам доказателства – къде анатомични, къде библейски, къде антропологични. Направо подскочих, когато разбрах, че не бива никога да виждаме корабите, с които фаетонци са пристигнали на планетата Земя. Просто не е честно… Иначе всичко звучи като историческа фантастика. Ако всички хора й вярваха поне мъничко, то светът ни щеше да много по-различен и по-добър. Най-силно ме озадачи отношението не на кой да е, ами на корифеят в историческата наука в България Божидар Димитров. Вместо да се кооперира с Ели и да спретнат нещо полезно за България, той предпочете бързо и сигурно да се разграничи категорично от всичко свързано с нейната работа. Само дето не я обяви за мошеничка…

Текстов разделител

. . . И въпреки всичко водата може да гори. Гениалността винаги е проумявана много по-късно и повечето гении не могат да Все пак водата може да гориусетят разбиране от обществото. Обикновено ги оплюват или просто не им обръщат внимание. Толкова много полезни неща е измислил този Стефан Найденов преживе! Как да замени бензина и дизела с вода, да направи всички ядрени централи по света абсолютно безопасни, да намали загубите при електропреноса на високо напрежение по далекопроводите, да възстанови озоновия слой на планетата и т.н. и т.н. Би трябвало цялата икономическа мощ на България да му се подчини, и тогава България никога вече няма да бъде същата в икономическо и в екологично отношение! Но, това няма как да го разберат политиците и академиците. Обществото запита академиците: „Този човек запали водата! Вие какво ще кажете, как става това нещо?“ И нашите светила в науката решават нещата по сталински – осраха го едно хубаво, обявявиха го за мошеник, за следващия Остап Бендер и въпросът им бе уреден. Техния въпрос. Но, не и нашия, на останалите хора по тази планета.

Текстов разделител

Прераждане и еволюция. . . Защо се прераждаме и защо сме тук? Как да проследим предишните си животи? Какво ще научим от това? Прераждане и еволюция са книгите на един добър магьосник, който се казва Христо Нанев. Имам удоволствието да познавам този човек. Това е един ерудиран човек, с огромен речников запас, завършил режисура, но реализиращ се като писател в светът на чудесата.
. . . В тези книжки авторът споделя своя личен опит в регресията. Как се влиза в „ниво“, какво е усещането, каква е визията, какви са чувствата. Той публикува и много интересни случаи от неговата практика. И както той споделя, пътят на всички души е един и същ: раждаме се с определена мисия, през целия живот се стараем да облагородяваме нашите души, накрая нашите тела умират, после душите ни се внаждат в нови тела и там пак започват да трупат обновление чрез трудностите през житейския път. И така докато си вземем всички уроци тук, на Земята и отпадне необходимостта да се прераждаме повече.

Текстов разделител

Прозрения - свръхфеноменът Слава Севрюкова. . . Има една пророчица, за която Ванга казав, че е по-силна от нея самата. Това е Славка Севрюкова. За нея ни разказва в няколко книги Христо Нанев. същият, който описва светът на чудесата. Той е имал щастието да бъде известно време близо до тази света жена. В тези няколко тома, той разкрива предсказанията, които е направила леля Славка за бъдещето, случките, в които е помагала за разплитането на най-усукани житейски истории, помощта, която пророчицата е оказала на нучната общност по цял свят, и т.н. Най-чаровни са пророчествата й за бъдещето на България. „България ще бъде най-уважаваната нация в света.“ Очакваме го, понеже не знаем кога ще е това. Но, е сигурно, че ще случи! Ще има и отцепване на българска територия
. . . Славка Севрюкова с лекота се е връщала назад във времето и е разказвала срещите си с Васил Левски, къде е погребан Апостола и от кого, кой е убиецът на Ботев, как е създадена Джокондата, как е убит Сталин, кога е умрял Хитлер, за бъдещето на България, за бъдещето на планетата, за бъдещето на цивилизацията и още много пикантни прорицания. И още толкова много любопитни и интересни неща!

Текстов разделител

Духовно израстване чрез познание на минали животи. . . Ако се интересувате много от възможностите на регресията, като средство за отстраняване на психосоматични проблеми сред хората и начин за пътуване навсякъде във Вашето и не толкова Ваше минало през преражданията Вие не можете да пропуснете тази книга! Тук са събрани толкова много и толкова интересни разкази на показателни събития от най-различни чисто човешки съдби. Шарено е и времето на всички събития – има и отпреди 100-300-600 години, има и отпреди и 2000 години, а има и отпреди милиони години, когато сме съществували още на планетата Фаетон. Прераждания във всички цивилизации, през всички епохи. Ще се насладите на един уникален поглед върху времето на Исус Христос от Назарет, който ще Ве очарова! Ще разберем посланието на Бог, който ни е разрешил да се извисяваме нагоре с всеки изминал успешен живот: обичай и не се страхувай! Такива са между впрочем и последните думи на баба Ванга. Така ни заръча и тя: „Обичайте се!“

Текстов разделител

. . . Едва ли някой в нашето съвремие ще си направи труда да надникне по-надълбоко в знанията за основата на растителния свят. Вероятно никой няма да отдели толкова време и труд за да експериментира и доказва значението на тази растителна основа. Ако, обаче, става въпрос за гориво от порядъка на 5-6 стотинки за литър то всички ще се юрнат Позабравените знания за вълшебните свойства на хлорофила . да бъдат първи! И сигурно ще успеят. А, какво би станало, ако в основата на това гориво стоеше точно основата на растителния свят – хлорофила? И какво би се получило със световната икономика, ако това гориво се  добиваше прекалено лесно. Примерно – всеки вкъщи може сам да си го произвежда. Или пък онези, които не искат да си цапат кухните с треволаци, да си го купуват за 7 стотинки на литър (с ДДС). Този руски учен се отдал на изучаването на свойствата на хлорофила. Точно онези свойства, които го правят стратегически важен компонент за съществуването на планетата Земя в сегашния й вид. А по-прозорливите ще проумеят интересни неща и за онези свойства на хлорофила, които биха могли да разградят молекулата на водата и тя да остане в течна фаза с разкъсани връзки мужду водородните и кислородния атом; течен водород и кислород при стайна температура. Не е вярно това ли? Четете, спомнете си и за Стефан Найденов.

Текстов разделител

Tyxo брояч Valid XHTML 1.0 Transitional