Изтегли Adobe Flash player
Температура -

Тествано устройство

Ел. кафемелачка 120 WЕл. кафемелачка 120 W

Машинката работи, предполагам, че е унгарско производствно, купили сме я преди много време и почти не е ползвана. Спомням си, че трябваше да тупна с лъжица насъбралото се кафе от капачката и спуках пластмасата. Естествено, че може да мели не само кафе, но и ядки, подправки и т. н.

Цена 9 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Ел. кафемелачка 80 W

Ел. кафемелачка 80 W

Кафемелачката е съветско производство. Беше известна като най-безшумната измежду съществуващите тогава електрически кафемелачки. Има много дебела прозрачна пластмаса на капака и метална купичка, където се върти режещия нож.

Цена 12 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

T9308

Лазерен принтер Tally T9308

Принтерът е с USB и LPT портове. Касетата е заредена, барабанът му е нов. Рядко е използван. Повече е стоял покрит с бяла покривка, за да не събира прах. Касетата му е оригинална и може да се зарежда. Окомплектован е със захранващ кабел и USB интерфейсен кабел. Възможна е безплатна доставка.

Цена 80 лева

Текстов разделител
Тествано устройство

CPF136

Матричен принтер CPF-136

Един от най-разпространените печатарки на времето. Работи прекрасно, всички игли са му здрави, консумативът му е намастилена полиамидна лента, която се сменя много лесно и е на цена около 4-6 лв. Окомплектован е със захранващ и LPT кабел. Когато печатът избледнее, двете ролки на лентата се разменят и главата започва да печата на втората нова пътечка от намастилената лента. Възможна е безплатна доставка.

Цена 22 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

Star SGМатричен принтер Star SG-15

Това е едно от „железата“ на матричарките. Безупречен и надежден. Пластмасите са му здрави, няма спуквания. Печата с намастилена лента, която е един от най-евтините консумативи. Възможна е безплатна доставка.

Цена 25 лева

Текстов разделител

 

SN850651 Радиостанции „Микрон“

За времето си бяха едно удобство за незабавна комуникация. С масовката на GSM покритието тези непретенциозни радиостанции по естествен начин отстъпиха пред модерната техника. Преди време съм работил с тях. Махнал съм батериите, за да не повредят електрониката от солта, която се образува в кутията им.

Цена 40 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

SN850648Месомелачка

Една изрядно поддържана машина. Имам няколко от тозиз модел. Тази на снимката е от най-малките. Имам и по-големи. Както малките, така и големите вече не ми вършат работа и ги предлагам за продан. Решетката е перфектна, ножът е заточен. Стига да има какво да се мели.

Цена 12 лева

Текстов разделител

Тествано устройство

SN850649Бояджийски пистолет

Kovofinis е марката на този бояджийски пистолет и е старо чехословашко производство. Беше купен да се боядиса една кола и после да отлежава в мазата. Най-вероятно аз няма да работя с него.

Цена 8 лева

Текстов разделител
bob: 0889 421 968
Skype: atanas_ko
e-mail: atanas_ko@yahoo.com

Възможно е изображенията на продуктите да нямат пълно съответствие с предлаганите.
Нося отговорност единствено за декларираните параметри и описания.

Tyxo брояч Valid XHTML 1.0 Transitional