Изтегли Adobe Flash player
Температура -
Дървени джакузита за градината

Мария Требен

Австрийката Мария Требен за билките

С Божията помощ цярът израства от
земята и разумният човек не го пренебрегва!

(От Светото писание, сирах 38,стих 4)

шшшКогато човек реши да използува лечебните билки, той би трябвало да започне с кръвопречистващи билки като див чесън, коприва, великденче, радика и жиловлек. Такива лечения, приложени точно по препоръка, никога не вредят. Ако не доведат до никакво или само до слабо облекчение и помощ, то вероятно вкъщи или на работното място съществуват геопатични зони на смущение. В този случай трябва да се извика опитен радиестезист, за да установи места, в които има енергоизпускане. При сериозно неразположение, температура и други очевидни болестни симптоми обаче е абсолютно необходимо да се извика своевременно лекарят за установяване на диагнозата и консултация. Също така се разбира от само себе си, че протичането на тежко заболяване и оздравителният процес требва да бъдат съвестно контролирани от лекар.

шшшОт години проследявам лекарски съвещания и конгреси, чиито резултати се появяват и в ежедневните вестници. Множество, с чувство на отговорност, лекари предупреждават от прекомерна страст към лекарствата. Особено внимание се обръща на това колко опасни могат да бъдат болкоуспокояващите средства. Те се взимат от безкрайно много хора без лекарски контрол и причиняват понякога много тежки увреждания на органите. Средствата за спадане на кръвното налягане например, които се взимат по-продължително време, предизвикват у жените образуването на рак на гърдата.

шшшСега аз искам лечебната сила и действие на важни растения заедно с насъбрания опит, да направя достъпни за болните хора и да им протегна ръка за възвръщане на здравето им. Да се излезе от безнадежността на продължителното боледуване със собствени сили и своя воля, благодарение на силата на лечебните билки. Да си възвърне той здравето, да носи сам отговорността за него, издига човешкото достойнство в такава степен, която почти извежда болния от безпътицата на болния му живот.

Tyxo брояч Valid XHTML 1.0 Transitional