Изтегли Adobe Flash player
Температура -
Дървени джакузита за градината

Билките в нашия дом

Плевелите са онези билки, за които още нищо не знаем.

. . . Нашата България е разположена на едно от най-прекрасните места на планетата. Имаме си всичко: и прохладни гори, и уханни равнини, и синьо море, и високи планини, и бързи реки. Природата ни е дарила с още нещо, което все по-трудно забелязваме. Билките, в които се крие ключът към доброто ни здраве. За съжаление все по-често посягаме към лъскавите опаковки на фармацевтичната индустрия, а забравяме с какво ни е дарила природата и ни го е сложила за удобство даже в градината!
. . . Бих искал с тази страница на сайта да възвърна доколкото е възможно ВЯРАТА във вълшебните свойства на нашите билки. Когато ВЯРВАШ, рано или късно ти ще опиташ. А когато сетне се убедиш в магията на билките – ти ще ЗНАЕШ. Не случайно в божието писание е написано точно и ясно: „С Божията помощ цярът израства от земята и разумният човек не го пренебрегва!“ (сирах 38,стих 4).
. . . Сложил съм такова име на страницата не защото билките са само и единствено български. За много от тях вече съм публикувал прекрасните обяснения и рецепти на Мария Требен. Ще се постарая да добавя онези, за които в книгата на Мария Требен няма информация.

Tyxo брояч Valid XHTML 1.0 Transitional